''Biti dobro obučen je stvar ukusa o kome ne treba mnogo raspravljati'' - Intervju sa Sandrom Mladenović

Published on 17 October 2020 at 16:49

Sandra Mladenović je mlada dizajnerka i studentkinja modnog dizajna  koja je sa nama podelila gde nalazi inspiraciju , kako je osnovala svoj brend i mnogo drugih stvari. Ostanite sa nama , a mi vam garantujemo da ćete saznati nešto novo o našoj dragoj sagovornici .

 

1. Sandra , na Vašem Instagram profilu svakodnevno gledamo različite modne kombinacije . Gde nalazite inspiraciju za iste ?

 

Inspiraciju nalazim na Instagramu. Instagram mreža je postala modna platforma , koja ima veliki uticaj na formiranje stila. Modu posmatram kao čarobni krug . Vremenski gledano , sve se vrti ,vraća , samo se kombinacije i ljudi menjaju.

 

2. Šta mislite o modnom stilu devojaka u Srbiji ?

 

Hm , teško pitanje.  Dala bih samo savet devojkama .

Dakle , drage devojke , biti dobro obučen je stvar ukusa o kome ne treba mnogo raspravljati , ali način na koji nosite odevni komad je najbitniji deo stila . Odišite gracioznošću , elegancijom i seksipilnošću . Videćete da će i najjednostavniji komadi izgledati vrhunski na vama.

 

3. Kada i kako se javila ideja da napravite sopstveni brend ,, Sandra Mademoiselle "

 

2019. godine u nesreći se desila moja sreća. To je bila godina za pad i za uspon . Nakon što sam pala prijemni ispit u drugom roku na Stomatološkom fakultetu , susrela sam se sa stanjima tuge ,besa , beznadja . U toj agoniji , kako bih napravila balans i "ispeglala" gore navedena stanja , tražila sam način da izadjem iz negativnosti i dokažem sebi da i te kako vredim . Pored "peglanja" , inicijalna kapisla za pokretanje modnog brenda " Sandra Mademoiselle " jesu komplimenti vezani za moj stil , koje sam dobijala na Instagramu na kome imam solidan broj pratilaca.

20.10.2019. je dan kada sam plasirala prvi model i evo , godinu dana živim svoje snove !

Ove godine sam upisala Tehnološko umetničke studije , odsek Modni dizajn i vratila sebe na pravi put !

 

4. U asortimanu Vašeg brenda imamo priliku da vidimo dosta animal printa i to je nešto što Vas , pored neverovatnog dizajna , odvaja od drugih brendova . Kako ste došli na tu ideju ?

 

Kako ? Pa ja obožavam životinje , otud i inspiracija.

 

5. Ko nosi Sandra Mademoiselle brend ?

Pa JA , hahahah . Šalim se. Smele , jedinstvene . svoje i devojke pune samopouzdanja .

 

6. Za kraj,  uvek volim da pitam uspešne žene koje intervjuišem , da li imate nešto da poručite devojkama koje se možda plaše da slede svoje snove zbog mišljenja okoline ? Da li su Vas svi podržavali kada ste odlučili da se bavite modom u zemlji koja nije toliko bazirana na istu ?

 

Ja se vodim izrekom " Za dobrim konjem prašina se diže "

Što se tiče podrške , jako je bitna ali ne i presudna . " Ko nije pokušao nije , nije ni uspeo " .

 

Autor - Irena Brajović


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.

Create Your Own Website With Webador